Luoman konserni vuokraa tilat ampumaseuralle

Ylistaron ampujat ry on toiminut jo vuodesta 1924, ja on siten yksi Suomen vanhimpia ampumaseuroja. Seurassa on jäseniä tällä hetkellä noin 50. Viime vuosina seura on viettänyt hiljaiseloa, jäsenmäärä on laskenut eikä seuralla ole ollut sopivia tiloja harrastaa ilmakivääriammuntaa.

Kun Luoman yhtiön toimitusjohtaja Pekka Luoma sai kuulla, että ampumaseura etsii uusia tiloja ja nuoria harrastuksen pariin, päätti hän tyhjentää hallin pääkonttorin vierestä ja vuokrata tilat Ylistaron ampujat ry:lle. Nyt hallia on kunnostettu ja sisään mahtuu jopa kahdeksan ampumarataa. Radat ovat täysimittaiset, eli 10 metriä, ja tarkoituksena onkin tulevaisuudessa järjestää kilpailuja uusissa tiloissa, kertoo seuran puheenjohtaja Pentti Sippola.

Nuoret mukaan harrastuksen pariin

Ampumaseuran toiveena on, että nuoret löytäisivät lajin pariin uusien tilojen myötä. Menestystä on jo tuonut nuori Iisakki, joka yhden vuoden kokemuksella vasta kahdeksan vuoden ikäisenä sijoittui SM-kisoissa kymmenenneksi. Kaikki joita harrastus kiinnostaa, kannustetaan tulemaan paikan päälle tutustumaan lajiin. Varusteita ei alkuun tarvitse hankkia, sekä pistooleita että kivääreitä löytyy seuralta.

Avoimet ovet keskiviikkona 7.12. 14-20

Itsenäisyyspäivän jälkeisenä keskiviikkona uusissa tiloissa pidetään avoimet ovet, sekä lehditötilaisuus alkaen klo 14. Paikalla seuran puheenjohtaja, nuori Iisakki sekä muita seuran jäseniä. Kutsumme Teidät tutustumaan tiloihin, sekä keskustelemaan ampumaharrastuksesta, ja sen sopivuudesta etenkin lapsille ja nuorille. Tarjolla glögiä ja pipareita.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Pentti Sippola, puh 0400 303 117

Ystävällisin terveisin,

Luoman Puutuote Oy
Sebu Björklund
Markkinointipäällikkö

Tel. +358 6 474 5900
Mobile +358 50 40 60 470
sebu.bjorklund@luoman.fi
www.luoman.fi